Problemen met een badkamer met schuin dak voorkomen

Er zijn veel soorten badkamers en er zijn ook veel dingen die je tegen kunt komen tijdens het verbouwen of opknappen van je badkamer. Zo kun je tegen problemen aanlopen als dat je een schuin dak hebt in je badkamer. Om dat te voorkomen kan een expert je helpen met een glasplaat die op maat wordt gemaakt.

Wat kan een expert voor jou doen

De meeste glasplaten zijn een standaardmaat en daarmee kun je geen schuin dak opvullen. Bij een expert kun je glas op maat voor een schuin dak laten maken. Zij maken alle glasplaten met de hand op maat zodat je er zeker van bent dat de glasplaat past. Op deze manier ben je er zeker van dat je jouw eigen badkamer helemaal naar wens kunt inrichten. Uiteindelijk is de douche de plek waar je tot rust komt en moet je er een goed gevoel bij hebben als je erin loopt. 

Hoe gaat het bestellen in zijn werk

Om de juiste maat van de glasplaat te krijgen komt er een ervaren monteur bij jou thuis om de maat op te meten. Zo zijn ze er helemaal zeker van dat de plaat goed op zijn plek past. Ook zorgt de voor de afwerking en kitten de plaat goed af zodat er geen lucht meer tussen past en de glasplaat goed tegen de muur aan gehecht zit. Dit zorgt ook voor stevigheid en zo staat het stabiel en laat het niet meer los.

Nadat de glasplaat is geplaatst

Nadat de glasplaat geplaatst is kun je even geen gebruik maken van de douche. Het moet 24 uur goed drogen, als de kit eenmaal uitgehard is dan kun je genieten van je douche en word het een plek waar je kunt genieten.

Nazorg

Als er vragen zijn kun je altijd contact opnemen met de expert. Zowel voor- als achteraf blijven zij je van dienst. Je kunt dan vaak even bellen met vragen en zij weten direct het antwoord. Bijvoorbeeld wanneer je de ramen kunt zemen en hoe lang een glasplaat mee gaat. Zij zijn immers de expert! Nog meer tips nodig om een badkamer zo goed mogelijk in te richten wanneer je een schuin dak hebt? Lees dan deze voorgaande tips.