Een Strelitzia Reginae is altijd een mooie toevoeging aan je interieur

Heb je wel eens gehad dat je net was verhuisd en dat je complete inrichting precies zo stond als je het voor ogen had? Tot en met de kussens op de bank aan toe, niet zomaar mooi, maar écht schitterend. Maar toch, er ontbreekt iets. Een bepaalde sfeer, een bepaalde warmte die je niet kunt krijgen door de centrale verwarming een graadje hoger te zetten. En dan ruim je die laatste verhuisdoos leeg en ontdek je lege plantenpotten. Er gaat een lichtje branden, het kwartje valt en ineens weet je het: PLANTEN! Er ontbreken planten in je huis. Planten als bijvoorbeeld de Strelitzia Reginae kunnen de sfeer in je huis omtoveren van huis naar thuis. Een Strelitzia Reginae is gelukkig snel en gemakkelijk online te bestellen. Net als de Monstera.

Zet een Strelitzia Reginae op je tafel of op de vensterbank

Of, als je het echt goed wilt aanpakken dan bestel je meerdere Strelitzia Reginae tegelijk. Allemaal in matching potten of juist zonder pot. Komen die oude plantenpotten in de laatste verhuisdoos ook nog eens van pas. Je kunt een Strelitzia Reginae plaatsen op welke plek je maar wilt. Op de vensterbank, op de salontafel, op je nachtkastje, het is maar net waar jij behoefte hebt aan planten.

Gebruik meerdere soorten planten

Wanneer je gaat voor alleen de Strelitzia Reginae in je huis en deze op verschillende plekken neerzet, dan is dat natuurlijk al mooi. Maar het is nog veel mooier om verschillende planten neer te zetten. Allemaal in een mooie pot. De verschillende kleuren groen zullen je het gevoel geven van een oase in welke kamer je de planten ook neer wilt zetten. Heb je geen groene vingers en zie je niet direct wat er met de planten gebeuren moet? Er is een gouden regel: een plant heeft af en toe wat water nodig en de bruine bladeren moeten eruit geknipt worden. Moeilijker wordt het niet.

Waarom zou ik online planten bestellen

Gewoon omdat dat gemakkelijk is. Laten we eerlijk zijn, als je net bent verhuisd heb je helemaal geen zin in een uitstapje naar een tuincentrum. Je moet je dan langs treuzelende mensen met karretjes worstelen, je staat een uur bij de kassa en dan moet je ook nog eens zien dat je je net gekochte planten en potten veilig thuis krijgt. Nee, online bestellen is een heel stuk handiger. Kan jij nog even die laatste plintjes leggen terwijl je wacht op de bezorger. En daarbij: het uitpakken van die kartonnen dozen voelt een beetje als Kerst!