Buitendouche

Buitendouche voor bij ons zwembad laten bouwen

BuitendoucheEen mooie buitendouche is iets wat ik al een hele lange tijd graag wilde. Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden ons zwembad genomen en daar maken wij veel gebruik van. Het enige wat soms vervelend hieraan was dat je jezelf eerst moest afdrogen voordat je naar de badkamer kon lopen. Soms vergaten mijn kinderen dat nog wel eens en dan liepen zij gewoon door. Chloor is niet zo goed voor je vloer, dus die is hier dan ook zeker niet mooier op geworden. Dat is ook de reden dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen om eens uit te zoeken of wij een soort buiten badkamer konden laten installeren met een douchecabine.

Een buitendouche in onze stijl

Buitendouche

Toen mijn man en ik op zoek gingen naar een buitendouche hadden wij wel een aantal voorwaarden waaraan deze moest voldoen. Zo wilde ik dat hij precies bij de rest van onze tuin zou passen. Wij maken veel gebruik van hout en ijzer, dus het is redelijk industrieel. Het zou gek zijn als wij daarbij ineens een super modern iets zouden laten plaatsen. Daarnaast wilde ik dat het stuk waar je op staat niet glad zou worden. Hier had een vriendin van ons last van en die is dan ook regelmatig gevallen.

Een super mooi eindresultaat

Toen wij bij Bodyfit kwamen om onze buitendouche te laten ontwerpen, wisten zij precies wat wij wilden. Het eerste ontwerp was direct goed en ik kon toen niet meer wachten tot het geplaatst ging worden. Het plaatsen ging een stuk sneller dan wij hadden verwacht, dus dat was mooi meegenomen. Inmiddels maken wij er alweer een half jaar gebruik van en het bevalt ongelofelijk goed. Hij voldoet aan al onze eisen en wensen. Daarnaast is de waterdruk ook erg goed, waardoor je een flinke straal kunt verwachten zodra je het water aanzet.